Stereo Interlink

9 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Audioquest Golden Gate

  Deze AudioQuest Golden Gate kabel heeft als doel het signaal zo getrouw mogelijk doorgeven. AudioQuest heeft daarbij gelet op bescherming van de kabel en daarom een gevlochten mantel aangebracht die de kabel beschermd. De Goldengate serie verkrijgt zijn eigenschappen door het gebruikt van massieve geleiders van 'Perfect-surface Copper'  die omgeven zijn door een mantel van opgeschuimd polyethyleen. Deze mantel is erg belangrijk omdat deze als een dielectricum werkt op het signaal in de kabel. Om het signaal in en uit de kabel te krijgen zonder storing is hij voorzien van vergulde RCA connectoren welk koudgelast zijn bevestigd voor een optimaal contact

  Meer Informatie
  € 69,00

 • Supra DAC-XLR

  A ’fast’ interconnect of neutral character. Low capacitance. Best applied between CD/pre-amp and power amp. The ’fast’ cable keeps transients pure and thus helps 3-D definition in the music. A balanced connection picks up less interference and is therefore recommended for long cable runs. Provided with SUPRA SWIFT XLR connectors. Meer Informatie
  € 119,00

 • Nordost White Lightning Interconnect

  20 jaar geleden nam de originele Flatline luidsprekerkabel de wereld in zijn greep, de White Lightning representeert een even zo belangrijke stap voorwaarts in de entry-level prestaties.

  Meer Informatie
  € 155,00

 • Nordost Purple Flare Interconnect

  Een volledig afgeschermd design welke gebalanceerd of single-ended uitgevoerd kan worden.

  Meer Informatie
  € 209,00

 • Nordost Blue Heaven interconnect

  De Blue Heaven is het hart en de ziel van de Leif-serie. De uitbreiding van het kabel assortiment met speciale ontwerpen om de perstaties van uw AC-voeding alsmede veeleisende digitale en analoge bronnen te optimaliseren.

  De kern van de Blue Heaven family is de interconnect.

  Meer Informatie
  € 319,00

 • Nordost Red Dawn interconnect

  De Red Dawn interconnect vertegenwoordigt zowel het prestatie hoogtepunt van de Leif-serie als alles wat Nordost kan bouwen in een niet-Micro Mono-Filament/TSC kabelontwerp. Ondanks de (relatief) conventionele verschijning zit er meer in deze kabel dan zijn uiterlijk doet vermoeden.

  Meer Informatie
  € 449,00

 • Nordost Heimdall 2 analoge interconnect

  De nieuwe tweede generatie Norse serie interconnect kabels leveren een prestatie die nog niet eerder mogelijk was in deze prijsklasse.
  Nordost zijn gepatenteerde Micro Mono-Filament constructie creëert een virtuele diëlektrische lucht, compleet met een elegant gebouwd ophangsysteem.
  Gecombineerd met verzilverde OFC solid-core conductoren en volledige FEP isolatie, is de ideale elektrisch en mechanisch gecontroleerde constructie voor het ultra snel en met laag verlies signaal transporteren het resultaat.

  Meer Informatie
  € 679,00

 • Nordost Heimdall 2 110 Ohm digitale interconnect

  Digitale gegevensoverdracht vereist nauwkeurige impedantie in zowel de kabel als de connectoren. Geheel vervaardigd in de Verenigde Staten, wordt de Heimdall 2 AES/EBU-kabel geoptimaliseerd voor digitale signaaloverdracht en maakt gebruik van verzilverde solid OFC koper conductoren in Nordost zijn gepatenteerde precisie Micro Mono-Filament constructie met volledige coaxiale schild dekking.

  Gecombineerd met combinatie XLR connectoren biedt deze Heimdall 2 digitale interconnect een werkelijk 110 Ohm signaalpad voor digitale data, wat resulteert in duidelijk hoorbaar sonische en muzikale voordelen. 

  Meer Informatie
  € 729,00

  2 tot 5 werkdagen

 • Nordost Heimdall 2 75 Ohm digitale interconnect

  Digitale gegevensoverdracht vereist nauwkeurige impedantie in zowel de kabel als de connectoren. Geheel vervaardigd in de Verenigde Staten, wordt de Heimdall 2 S/PDIF-kabel geoptimaliseerd voor digitale signaaloverdracht en maakt gebruik van verzilverde solid OFC koper conductoren in Nordost zijn gepatenteerde precisie Micro Mono-Filament constructie met volledige coaxiale schild dekking.

  Gecombineerd met combinatie BNC/RCA connectoren biedt deze Heimdall 2 digitale interconnect een TRUE 75 Ohm signaalpad voor digitale data, wat resulteert in duidelijk hoorbaar sonische en muzikale voordelen. 

  Meer Informatie
  € 729,00

9 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster