Audio Accessoires

Onderdelen 31 tot 40 van totaal 55

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Effect Audio Ares II 8wire

  Upgrade voor je in-ear monitor. Deze Ares II 8 wire van Effect Audio maakt gebruik van 8 gevlochten bundels van 26 AWG UPOCC Litz Copper kabels voor een helder en open klankbeeld met veel 3D, maar zonder scherpte. Ten opzichte van de 4 draads geeft deze kabel een voller geluid met meer dynamiek.

  Deze kabel wordt geconfectioneerd geleverd met 2,5mm gebalanceerde apparaat stekker en CIEM connectoren Vanwege de speciale bestelling kan deze kabel ook niet geretourneerd worden.

  Meer Informatie
  € 299,00

 • Rega Fono MM

  Al meerder jaren als beste phono voorversterker voor MM (moving magnet elementen) in z'n prijsklasse uitgeroepen. Externe 24 Volt voeding voor een nog betere signaal/ruis verhouding. Meer Informatie
  € 299,00

 • Drakz Ceramic

  De beste resonantie ontkoppeling voor hifi componenten. De Darkz Ceramic dempers bestaan uit een uniek composiet materiaal met ceramische coating. Per component dienen minimaal drie ontkoppelaars te worden gebruikt. Door het gewicht in samenwerking met het gebruikte materiaal en speciale coating zijn deze ontkoppelaars in staat alle vervelende vibraties uit je muziek systeem te halen en je optimaal te laten genieten van de muziek.

  prijs per stuk

   

  Meer Informatie
  € 320,00

  2 tot 5 werkdagen

 • QRT Qv2 AC Line Harmonizer

  De QVIBE Qv2 is ontworpen om de muzikale prestaties en beeldkwaliteit van ieder audio- of videosysteem te verbeteren. De Qv2 levert een gemakkelijk aantoonbaar voordeel tegen een uiterst betaalbare prijs. Het kan gebruikt worden als een “stand alone” product of een volledig QRT systeem met een QBASE en Qx2 of Qx4.

  De Qv2 werkt direct op de AC-lijn door het introduceren van en een zorgvuldig berekend bereik van gepulste frequenties, geklokt van de oorspronkelijke 50 of 60 Hz golfvorm. Het resultaat is een daling van de ruisvloer, met een evenredige toename van beelddiepte, dimensionaliteit en aanwezigheid en een aanzienlijke verhoging van het realisme van zowel muzikale als visuele prestaties. Net als andere QRT producten zijn de voordelen cumulatief en Qv2’s zijn nog indrukwekkender als er meer tegelijk gebruikt worden.

  Meer Informatie
  € 350,00

 • Rega Fono MC

  Al meerder jaren als beste phono voorversterker voor MC (moving coil elementen) in z'n prijsklasse uitgeroepen. Externe 24 Volt voeding voor een nog betere signaal/ruis verhouding. Instelbaar via dipswitches voor impedantie en capaciteit instelling Meer Informatie
  € 369,00

 • Nagaoka MP150

  Moving magnet element welke gebruikt kan worden als upgrade van uw standaard element. t.o.v. de MP110 nog betere detaillering en groter dynamisch contrast, strakker laag en 'vloeiendere' weergave Superfine gepolijst eliptische diamand naald Samarium cobalt magneten magnetisch afgeschermde behuizing Meer Informatie
  € 379,00

 • Nordost Blue Heaven Tone-arm kabel interconnect

  De kleine signalen die worden gegenereerd door het element van de platenspeler, in het bijzonder de moderne bewegende spoelen, kan tussen de 500 en 5000 maal kleiner zijn dan de gemiddelde weergave van een CD-speler.

  Dergelijke fragiele signalen vragen om speciaal gebouwde lage capaciteit kabels als de fijnste details en texturen dienen te ontsnappen aan vertroebelingen en verlies.

  Meer Informatie
  € 379,00

 • Effect Audio Thor Silver II

  Upgrade voor je in-ear monitor. Deze Thor Silver II van Effect Audio maakt gebruik van 26 AWG UPOCC puur zilver Litz  kabels voor een helder en open klankbeeld met veel 3D. Speciaal getuned om de hoge tonen piek te onderdrukken en een zo vloeiend mogelijke weergave te verkrijgen.

  Deze wordt geconfectioneerd geleverd met de door jouw gekozen aansluitpluggen en heeft daarom een langere levertijd. Vanwege de speciale bestelling kan deze kabel ook niet geretourneerd worden.

  Meer Informatie
  € 399,00

 • Nagaoka MP200

  Prachtig Moving Magnet element met superfine eliptische diamand naald en Boron cantilever. Zeer gedetailleerd en ruimtelijk, met gecontroleerd laag en uitstekende spoorvolging in de groef. Samarium cobalt magneten magnetisch afgeschermde behuizing Meer Informatie
  € 479,00

 • Watson's Record Cleaning Machine

  Oerdegelijke platenwasmachine met een volledig aluminium chassis. Klem je plaat op het plateau, doe wat platenvloeistof op de plaat en gebruik de bijgeleverde borstel om het te verdelen en in de groef te borstelen, laat even inwerken en de krachtige zuigmotor zuigt de vloeistof met vuil en al er af, zodat deze weer helemaal schoon en droog is. Gebruik speciale platenvloeistof, zodat er geen residu overblijft en de plaat tevens anti statisch wordt. 

  Meer Informatie
  € 495,00

Onderdelen 31 tot 40 van totaal 55

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster