Draaitafel accessoires

7 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Tonar platenborstel

  Antistatische platenborstel met carbon haartjes die onder in de groef komen. Meer Informatie
  € 10,95

 • Audio Technica AT607

  Naaldreiniger met naaldborsteltje aan de dop Meer Informatie
  € 12,00

 • Art Vinyl Play & Display

  Art Vinyl is dé originele manier om uw favoriete elpees en muziek te tonen. Echt iets voor audiofielen en muziekliefhebbers maar tevens een supernieuw interieur concept voor iedereen. Maak een mooie wand vol kunst en muziek van albums die u toch al bezit. Zelfs als u de platen zelf niet zou draaien heeft u nog plezier van al die heerlijke platenhoezen. En wissel zo vaak u wilt, voor elke gelegenheid een andere combinatie.

  Meer Informatie
  € 49,00

 • Project Phono Box

  Phono voorversterker met RIAA correctie voor zowel MM als MC elementen. Deze vernieuwde versie is voorzien van een nieuw ontworpen voedingsunit wat resulteerd in een betere geluidskwaliteit en een lager energieverbruik. Door het gebruik van een externe voeding en een solide afgeschermde behuizing hebben storingen een minimale invloed Meer Informatie
  € 109,00

 • Clearaudio Concept stofkap

  Plexiglazen stofkap voor Clearaudio Concept draaitafel (e.a.) Meer Informatie
  € 150,00

 • Project Phono Box S

  Phono voorversterker met RIAA correctie voor zowel MM als MC elementen. Dubbel mono opgebouw met audiofiele componenten. Impedantie en capaciteit  MC is instelbaar.  Door het gebruik van een externe voeding en een solide afgeschermde behuizing hebben storingen een minimale invloed.

  Meer Informatie
  € 159,00

  2 tot 5 werkdagen

 • Nordost Blue Heaven Tone-arm kabel interconnect

  De kleine signalen die worden gegenereerd door het element van de platenspeler, in het bijzonder de moderne bewegende spoelen, kan tussen de 500 en 5000 maal kleiner zijn dan de gemiddelde weergave van een CD-speler.

  Dergelijke fragiele signalen vragen om speciaal gebouwde lage capaciteit kabels als de fijnste details en texturen dienen te ontsnappen aan vertroebelingen en verlies.

  Meer Informatie
  € 379,00

7 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster