Wilson Audio show bij Hifi Solutions

In samenwerking met importeur Reference Sounds op 20 december 2018, aanvang 19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur

Muziek is iets waanzinnigs. Zeker wanneer je het in al haar energie en realisme kan beleven binnen de muren van je eigen woonkamer. Oogjes dicht en je bent er bij. Het Amerikaanse Wilson Audio beheerst die klasse als geen ander. De materialen, afwerking en krankzinnige drang naar perfectie maken het niveau van deze luidsprekers onvergelijkbaar. Maar net zoals de 5e van Mahler hebben deze topklasse weergevers een beetje de ruimte nodig om te ademen. Met een beetje vrijheid in de rug en een zorgvuldige afstemming op de zitpositie slepen ze daadwerkelijk de complete symfonie de kamer in en betoveren ze je waar je bij zit.

Maar wat als je die echte klasse, timing en dynamiek nu in huis wil halen maar geen ruimte voor vrijstaande luidsprekers kan of wil creëren? Vanuit die gedachte ontwikkelde Wilson Audio de TuneTot. Een compacte luidspreker met absolute high-end genen, maar dan wel bedacht om al die kwaliteit te realiseren vanuit een positie waar andere speakers gewoonweg niet tot zijn recht komen. Op een meubel, in een boekenkast of op een dressoir, dicht bij de muur komt de TuneTot echt tot zijn recht. Snaarstrak en met een groots podium schetst de TuneTot een levensechte muzikale presentatie die eigenlijk alleen te overtreffen is door een grotere Wilson Audio.

Natuurlijk hoef je ons niet op het woord te geloven, ervaar het zelf op donderdagavond 20 December bij Hifi Solutions in Amsterdam waarbij we je laten horen waar Wilson Audio tot in staat is. In twee ruimtes presenteren we de TuneTot en Wilson Audio’s kleinste vloerstaander, de Sabrina. Meld je wel even aan, wij beloven je dat het avondje niet snel zal vergeten! Tot dan.

Setprijzen:

TuneTot                                      € 12.690,-
TuneTot Color Upgrade          € 13.590,-
Isolation Base                           €   3.000,-
Trim Ring                                   €      950,-
Grills                                           €      450,-

Sabrina                                      € 22.490,-
Sabrina Color Upgrade          € 23.990,-

Aanmelden graag via info@hifisolutions.nl , onder vermelding van het aantal personen. Bellen mag ook (020 6232183)

 

Michael Huigen van Reference Sounds

Wilson Audio Sabrina

Wilson Audio TuneTot / Isolation Base

 

opstelling van de TuneTot op Isolation Base