Beste muziekliefhebbers,
 
Op 14 december hebben we allemaal van Minister President Mark Rutte gehoord dat alle niet-essentiële winkels moeten sluiten tot en met dinsdag 19 januari 2021. Wij vinden het ontzettend jammer dat we jullie nu niet fysiek van dienst kunnen zijn in onze winkel om te komen kijken en luisteren naar ons assortiment audioproducten. We begrijpen natuurlijk de maatregelen. Laten we met zijn alle hopen dat we er in 2021 veel beter voor staan.
 
Zoals jullie van ons gewend zijn denken wij bij Hifi Solutions in oplossingen. Wij blijven van dinsdag tot en met zaterdag tijdens onze openingstijden bereikbaar via de telefoon of e-mail voor vragen en advies.

Thuisdemonstratie behoort in overleg zeker tot de mogelijkheden.  Bel of mail ons zodat we dit goed met elkaar kunnen afstemmen.
 
Het installeren aan huis gaat gewoon door en ook daarbij houden we ons aan de regels om zo veilig mogelijk te werken.
 
Bestellen via onze website www.hifisolutions.nl  is geen enkel probleem. De bestelde producten worden netjes bezorgd. Zelf ophalen behoort ook tot de mogelijkheid bij onze winkel aan de Muiderstraat.
 

Als je het zelf wilt komen ophalen dan gelden er wel een aantal regels. Alleen op deze manier kunnen wij zorgen dat de optimale dienstverlening van Hifi Solutions gewaarborgd blijft en volgens de richtlijnen van het RIVM. We maken met elkaar hierover duidelijke afspraken door middel van een tijdslot per e-mail of telefonisch.
 
De spelregels voor het ophalen van reparaties of bestelde goederen:
 

  1. We bellen als jouw order binnen is gekomen of jouw reparatie klaar is.
  2. De betaling geschied vooraf per bankoverschrijving of paylink.
  3. Je kunt parkeren op onze laad-en losplek voor de winkel. Je belt ons op en geeft door wat je komt ophalen. Je blijft in de auto zitten en wij zorgen ervoor dat alles netjes in de auto komt te staan.
  4. Reparaties die u wilt komen brengen of ophalen doen we uitsluitend op afspraak.

Voor iedereen blijf gezond!!

Met muzikale groet,
Rick, Mandy, Michel, Ton, Rob en Sammy

Telefonisch te bereiken op : 020 – 6232183, of via https://www.facebook.com/hifisolutions
Bezoek onze website: www.hifisolutions.nl, of stel je vraag per mail, info@hifisolutions.nl